Fire Eel (Mastacembelus erythrotaenia)

fire eel 3.jpg

Send your inquiry of Fire Eel (Mastacembelus erythrotaenia)

to indonesiafishexporter@gmail.com

The Fire Eel is a nocturnal predator, and part of the Mastacembelidae family, also referred to as the Spiny Eel family. Members of this family are not true eels. They are elongated, tropical, freshwater fish that have numerous spines preceding the dorsal fin.

Best suited for a larger aquarium, a soft substrate is necessary for this fish. The Fire Eel will often dig in the substrate and bury itself; this may uproot plants and rearrange decorations. A tight lid should be used for any long, slender fish, as they will often try to escape from the aquarium. The Fire Eel should be kept with fish of similar size or larger, and will not tolerate its own kind.

Unfortunately, the breeding habits of the Fire Eel have not been documented.

A carnivore, live foods such as earthworms and black worms should be fed to the Fire Eel. Prepared tablet foods as well as krill and ocean plankton may eventually be accepted.

 


Angel Fish Stocklist

angelfish indofishexporter.jpg

Bettas Stocklist

bettas indofishexporter.jpg

Brackish Stocklist

brackish indofishexporter

Catfish Stocklist

catfish indofishexporter.jpg

Cichlids Stocklist

cichlids indofishexporter.jpg

Corydoras Stocklist

corydoras indofishexporter.jpg

Danios Stocklist

danios indofishexporter.jpg

Discus Stocklist

discus indofishexporter

Gouramis Stocklist

gouramis indofishexporter.jpg

Guppies Stocklist

guppy indofishexporter.jpg

Loaches Stocklist

LOACHES indofishexporter.jpg

Mollies Stocklist

MOLLIES indofishexporter.jpg

Platies Stocklist

PLATIES indofishexporter.jpg

Sharks Stocklist

SHARKS indofishexporter.jpg

Tetras Stocklist

TETRAS indofishexporter.jpg

Shrimps Stocklist (NEW!)

SHRIMPS indofishexporter.jpg

Plants Stocklist (NEW!)

PLANTS indofishexporter.jpg


Description of Fire Eel (Mastacembelus erythrotaenia) in other language :

JAPANESE

ファイアーウナギは夜行捕食者であり、マストサンベリ科の一部です。この家族のメンバーは真のウナギではありません。 彼らは細長い、熱帯、背鰭の前に数多くの棘がある淡水魚です。

より大きな水族館に最適、この魚には柔らかい基質が必要です。 火のウナギは、しばしば基盤を掘り、それを埋めます。 これは植物を根絶し、装飾を並べ替えるかもしれない。 水槽から逃げようとするので、細長い魚には堅い蓋を使用しなければなりません。 火のウナギは、それ以上の大きさの魚で飼わなければならず、それ自体の種類は許されません。

残念なことに、火の気の繁殖習慣は記録されていません。

肉食動物、ミミズや黒いワームのような生きた食糧は、ファイアウエルに供給されるべきです。 準備された錠剤の食品だけでなく、オキアミと海洋プランクトンは、最終的に受け入れられるかもしれません。

KOREAN

Fire Eel은 야행성 약탈자이며 Mastacembelidae 계통의 일부로 Spiny Eel 계통이라고도합니다. 이 가족의 구성원은 진정한 뱀장어가 아닙니다. 그들은 등 지느러미 앞에 많은 등뼈가있는 길쭉한 열대어 민물 고기입니다.

더 큰 수족관에 가장 적합한이 물고기에는 부드러운 기질이 필요합니다. Fire Eel은 종종 기판을 파고 묻어 버립니다. 이것은 식물을 뿌리 뽑고 장식을 재정렬 할 수 있습니다. 길고 가느 다란 물고기는 뚜껑을 꼭 사용해야하며 수족관에서 탈출하려고합니다. 화재 장어는 비슷한 크기 또는 그 이상의 물고기로 보관해야하며 자체 종류를 용납하지 않습니다.

불행히도, 장어의 번식 습성은 문서화되지 않았습니다.

육식 동물, 지렁이 및 검은 벌레와 같은 생식 식품은 화재 장어에 먹여야합니다. 준비된 태블릿 식품뿐만 아니라 크릴과 해양 플랑크톤도 결국 허용 될 수 있습니다.

CHINESE

火鳗是一种夜行的捕食者,也是M藜科(Mastacembelidae)的一部分,也被称为鳗鱼家族。 这个家庭的成员不是真正的鳗鱼。 它们是细长的,热带的,淡水的鱼,在背鳍之前有许多刺。

最适合较大的水族箱,这种鱼是必需的。 鳗鱼会经常挖掘底物,埋葬本身; 这可能会破坏植物和重新装饰。 任何长而细长的鱼应该使用紧密的盖子,因为它们经常会尝试从水族箱中逃走。 火鳗鱼应该保持与大小相同的鱼类,不能容忍自己的种类。

不幸的是,鳗鱼的养殖习惯没有记录。

食肉动物,如蚯蚓和黑蚯蚓等活食,应加入火鳗。 准备的片剂食物以及磷虾和海洋浮游生物最终可能被接受。

RUSSIAN

Огненный угорь – это ночной хищник и часть семейства Mastacembelidae, также называемая семейством Spiny Eel. Члены этой семьи не являются настоящими угрями. Они удлиненные, тропические, пресноводные рыбы, которые имеют многочисленные шипы, предшествующие спинному плавнику.

Лучше всего подходит для большего аквариума, для этой рыбы необходим мягкий субстрат. Огненный угорь часто копается в субстрате и хоронит себя; Это может вырвать растения и перестроить украшения. Плотную крышку следует использовать для любой длинной тонкой рыбы, так как они часто пытаются убежать из аквариума. Огненный угорь должен храниться с рыбой такого же размера или больше и не потерпит своего рода.

К сожалению, размножающиеся привычки Огненного уголка не были задокументированы.

Плотоядное животное, живые продукты, такие как земляные черви и черные черви, должны быть поданы на Огненный угорь. Подготовленные таблетки, а также криль и океанический планктон могут быть в конечном итоге приняты.

FRENCH

L’anguille du feu est un prédateur nocturne et une partie de la famille des Mastacembelidae. Les membres de cette famille ne sont pas de vraies anguilles. Ils sont des poissons d’eau douce allongés et tropicaux qui ont de nombreuses épines précédant la nageoire dorsale.

Le mieux adapté pour un aquarium plus grand, un substrat doux est nécessaire pour ce poisson. L’anse de feu creuse souvent dans le substrat et s’enterre; Cela peut déraciner les plantes et réorganiser les décorations. Un couvercle serré doit être utilisé pour tout poisson long et mince, car ils essaieront souvent d’échapper à l’aquarium. L’anguille doit être conservée avec des poissons de taille similaire ou plus grande, et ne tolérera pas son propre type.

Malheureusement, les habitudes de reproduction de l’anse noire n’ont pas été documentées.

Un carnivore, les aliments vivants tels que les vers de terre et les vers noirs devraient être nourris à l’anse de feu. Les tableaux préparés ainsi que le krill et le plancton océanique peuvent éventuellement être acceptés.

DUTCH

De Brandpaal is een nachtelijke roofdier, en een deel van de familie Mastacembelidae, ook wel de Spiny Eel-familie genoemd. Leden van deze familie zijn geen echte paling. Ze zijn verlengde, tropische, zoetwatervissen die talrijke stekels hebben die voor de rugvin liggen.

Best geschikt voor een groter aquarium, is een zachte substraat nodig voor deze vis. De Brandpaling zal vaak in het substraat graven en zichzelf begraven; Dit kan planten ontwijken en decoraties herstellen. Voor een lange, slanke vis moet een strak deksel gebruikt worden, omdat ze vaak van het aquarium zullen ontsnappen. De vuurpaling moet worden gehouden met vis van gelijke grootte of groter, en zal zijn eigen soort niet tolereren.

Helaas zijn de fokgewoonten van de Brandpaal niet gedocumenteerd.

Een carnivoor, levende voedingsmiddelen zoals aardwormen en zwarte wormen moet aan het vuurpaling worden gevoed. Bereide tabletten en krill- en oceaanplankton kunnen uiteindelijk worden geaccepteerd.

GERMAN

Der Feueraal ist ein nächtlicher Raubtier und ein Teil der Familie Mastacembelidae, die auch als die Spiny Eel Familie bezeichnet wird. Mitglieder dieser Familie sind keine wahren Aale. Sie sind langgestreckte, tropische Süßwasserfische, die zahlreiche Stacheln vor der Rückenflosse haben.

Am besten für ein größeres Aquarium geeignet, ist ein weicher Untergrund für diesen Fisch notwendig. Der Feueraal wird oft im Substrat graben und sich begraben; Dies kann Pflanzen entwurzeln und Dekorationen neu anordnen. Ein enger Deckel sollte für jeden langen, schlanken Fisch verwendet werden, da sie oft versuchen, aus dem Aquarium zu entkommen. Der Feueraal sollte mit Fischen ähnlicher Größe oder größer gehalten werden und wird seine eigene Art nicht tolerieren.

Leider sind die Zuchtgewohnheiten des Feueraales nicht dokumentiert.

Ein Fleischfresser, lebende Nahrungsmittel wie Regenwürmer und schwarze Würmer sollten dem Feueraal gefüttert werden. Vorbereitete Tabletten Lebensmittel sowie Krill und Ozean Plankton kann schließlich akzeptiert werden.

SPANISH

La anguila del fuego es un depredador nocturno, y parte de la familia de Mastacembelidae, los miembros de esta familia no son las anguilas verdaderas. Son peces tropicales alargados, de agua dulce que tienen numerosas espinas que preceden a la aleta dorsal.

Mejor adaptado para un acuario más grande, un sustrato blando es necesario para este pez. La anguila del fuego a menudo cavar en el sustrato y enterrar a sí mismo; Esto puede arrancar las plantas y reordenar las decoraciones. Una tapa apretada se debe utilizar para cualquier pescado largo y delgado, ya que a menudo tratan de escapar del acuario. La anguila del fuego se debe guardar con los pescados del tamaño similar o más grande, y no tolerará su propio tipo.

Desafortunadamente, los hábitos de cría de la Anguila del Fuego no han sido documentados.

Un carnívoro, los alimentos vivos como gusanos de tierra y gusanos negros deben ser alimentados a la anguila del fuego. Los alimentos preparados para tabletas, así como el krill y el plancton oceánico pueden ser aceptados.

PORTUGUESE

A Enguia do fogo é um predador noturno, e parte da família Mastacembelidae, os membros desta família não são enguias verdadeiras. Eles são peixes de água doce alongados e tropicais que têm numerosas espinhas que precedem a barbatana dorsal.

Mais adequado para um aquário maior, é necessário um substrato suave para este peixe. A Enguia do fogo frequentemente escavará no substrato e se enterrará; Isso pode arruinar as plantas e reorganizar as decorações. Uma tampa apertada deve ser usada para qualquer peixe longo e delgado, pois muitas vezes tentará escapar do aquário. A anguila do fogo deve ser mantida com peixes de tamanho similar ou maior, e não tolerará seu próprio tipo.

Infelizmente, os hábitos de reprodução da enguia do fogo não foram documentados.

Um carnívoro, alimentos vivos, como minhocas e vermes negros, devem ser alimentados com a enguia do fogo. Os alimentos preparados para comprimidos, bem como o krill e o plancton do oceano, podem eventualmente ser aceitos.

TURKISH

Fire Eel, gece güvercin bir avcıdır ve Mastacembelidae ailesinin bir parçasıdır, bu ailenin üyeleri gerçek yılanbalıkları değildir. Bunlar sırt yüzgecinden önce çok sayıda diken oluşturan uzunlamasına, tropikal, tatlısu balıklarıdır.

Daha büyük bir akvaryum için en uygun olan bu balık için yumuşak bir zemin gerekir. Fire Eel genellikle alt tabakayı kazar ve gömür; Bu bitkileri kökünden söküp süslemeleri yeniden düzenleyebilir. Uzun, ince balıklar için sıkı bir kapak kullanılmalıdır, çünkü genellikle akvaryumdan kaçmaya çalışırlar. Ateş Yosunu, benzer büyüklükte veya daha büyük balıklarla saklanmalı ve kendi türlerine tolerans göstermeyecektir.

Ne yazık ki, Fire Eel’in ıslah alışkanlıkları belgelenmemiştir.

Bir etobur, solucanlar ve solucanlar gibi canlı gıdalar Ateş Zırlasına beslenmelidir. Hazırlanan tablet gıdaları ile kril ve okyanus planktonu sonunda kabul edilebilir.

CZECH

Ohnivý úhoř je noční predátor a je součástí rodiny Mastacembelidae, členové této rodiny nejsou pravými úhoři. Jsou to protáhlé, tropické, sladkovodní ryby, které mají četné trny před hřbetní ploutví.

Nejvhodnější pro větší akvárium je pro tuto rybu nezbytný měkký substrát. Oheň úhoř často zakopne v substrátu a pohřbí sám; To může vykorenit rostliny a uspořádat dekorace. Pevné víko by mělo být používáno pro všechny dlouhé, štíhlé ryby, protože se často pokoušejí uniknout z akvária. Oheň úhoř by měl být držen s rybami podobné velikosti nebo větším a nebude tolerovat jeho vlastní druh.

Bohužel nebyly dokumentovány chovné návyky oheňů.

Masožravce, živé potraviny, jako jsou žížaly a černí červy, by měly být přiváděny do úhoře. Připravené tablety, jakož i plankton a panenský plankton mohou být nakonec přijaty.

ITALY

L’angelo fuoco è un predatore notturno, e parte della famiglia Mastacembelidae, i membri di questa famiglia non sono veri anguille. Sono pesci allungati, tropicali e d’acqua dolce che hanno numerose spine che precedono la pinna dorsale.

Ideale per un acquario più grande, per questo pesce è necessario un substrato morbido. L’anguilla di fuoco spesso scava nel substrato e seppellirà; Questo può sradicare le piante e riordinare le decorazioni. È necessario utilizzare un coperchio stretto per tutti i pesci lunghi e sottili, in quanto spesso cercano di fuggire dall’acquario. L’anello di fuoco dovrebbe essere mantenuto con pesci di dimensioni simili o più grandi e non tollera il proprio tipo.

Purtroppo, le abitudini di allevamento dell’EFC non sono state documentate.

Un carnivoro, cibi vivi come i lombrichi e i vermi neri dovrebbero essere alimentati all’Anchio del Fuoco. Eventualmente possono essere accettati cibi preparati come pure il krill e il plancton dell’oceano.

ARABIC

ثعبان البحر النار هو المفترس ليلية، وجزء من عائلة ماستاسمبليداي، وأعضاء هذه العائلة ليست ثعابين حقيقية. وهي ممدود، استوائية، أسماك المياه العذبة التي لديها العديد من العمود الفقري قبل الزعنفة الظهرية.

الأنسب لأكبر حوض السمك، الركيزة لينة ضرورية لهذه الأسماك. وكثيرا ما حفر ثعبان البحر في الركيزة ودفن نفسها. وهذا قد اقتلاع النباتات وإعادة ترتيب الزينة. وينبغي استخدام غطاء ضيق لأي طويلة، الأسماك نحيلة، لأنها سوف في كثير من الأحيان في محاولة للهروب من الحوض. يجب أن تبقى ثعبان البحر مع الأسماك من حجم مماثل أو أكبر، ولن تتسامح مع نوعه.

لسوء الحظ، لم يتم توثيق عادات تكاثر ثعبان النار.

وينبغي تغذية الأغذية الحية مثل دود الأرض والديدان السوداء بعلب ثعبان البحر. في نهاية المطاف يمكن قبول الأطعمة اللوحية المعدة وكذلك العوالق الكريل والعوالق المحيطية.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s