Datnioides / Indonesian Tiger Fish / Indo Datz (Ready Stock)

img-20170130-wa0011

Indonesian Tiger Fish grows large, and it’s also an active species. It’s better keep it as a single specimen. Also it is possible to keep them in a small group of at least 3 or 4 fish to disperse any aggressive behavior. Of course a very large aquarium is needed to keep a small group of these fish. Indonesian Tiger Fish is a high backed fish with lateral compression. The body color is white to yellowish brown with five broad, black vertical bands. The first runs through the eye, while the last marks the caudal penuncle. Specimens from Southeast Asia invariably with five full bars, specimens from Borneo with 6-7 bars, all usually continued across ventral surface of body. They will also attempt to eat any fish that will fit into their mouth. Considering the Indonesian Tiger Fish as a brackish water species is a common mistake. In it’s natural habitat it lives in freshwater, but it can survive under mildly brackish conditions too.

It is very similar to Datnioides pulcher. They can usually be distinguished by the central bar on the body: in D. microlepis this bar continues underneath the ventral surface, whereas in D. pulcher the bar tapers to a point before it reaches the ventral surface. The fish often exhibit stress patterning during long transportation or because poor water conditions, or because aggressive tankmates and lack of hiding places. This pattern can vary from a slight greying of the bars, to an all over dark colouration.

Send your inquiry of

Datz Sumatra, Datz Borneo, NGT

Pattern 3 bars, 4 bars, V, X, Y Pattern

to indonesiafishexporter@gmail.com

JAPANESE

インドネシアのタイガー魚は大きくなり、それはまた、活性種です。それは良いでしょう、単一の標本として保管してください。また、どんな積極的な行動を分散させるために、少なくとも3つまたは4つの魚の小さなグループでそれらを保つことが可能です。非常に大規模な水族館は、これらの魚のクチコミの小グループを維持するために必要とされています。インドネシアのタイガー魚は横方向圧縮で高担保魚です。ボディカラーは、5つの広い、黒い縦帯と黄褐色のに白です。最初は、最後のマーク尾柄ながら、目を介して実行されます。必ず5つのフルバー、6〜7バールとボルネオ島からの標本、すべてと東南アジアからの検体は通常、体の腹面全体に続けました。また、彼らは、レビューに彼らの口に合うようになる任意の魚を食べるようにしようとします。汽水種としてインドネシアのタイガー魚を考慮することはよくある間違いです。その中で、それは淡水に住んでいる自然の生息地だが、それはあまりにも穏やかに条件汽水の下で生き残ることができます。

KOREAN

인도네시아어 호랑이 물고기는 큰 성장, 또한 활성 종이다. 그것은 더 나은 하나의 표본으로 보관하십시오. 또한 어떤 공격적인 행동을 분산하기 위해 적어도 서너 물고기의 작은 그룹에 보관하는 것이 가능하다. 매우 큰 수족관이 리뷰이 물고기의 작은 그룹을 유지하기 위해 필요합니다. 인도네시아어 호랑이 물고기 측면 압축 높은 백업 물고기입니다. 몸 색깔은 다섯 폭 넓은 검은 수직선이 황갈색에 흰색입니다. 첫 번째는 마지막으로 마크하면서 미 병부, 눈을 통해 실행됩니다. 6 ~ 7 바, 모두가 일반적으로 신체의 복부 표면을 가로 질러 계속 함께 동남 아시아에서 표본은 변함없이 다섯 개 전체 막대, 보르네오에서 표본. 또한 그들은 리뷰에 자신의 입에 맞는 어떤 물고기를 먹고하려고합니다. 소금기있는 물 종으로 인도네시아 타이거 생선을 고려하면 일반적인 실수이다. 그것으로는 담수에 살고있는 자연 서식지하지만 너무 온화 조건 소금기에서 살아남을 수 있습니다.

CHINESE

印尼虎鱼变大,这也是一个积极的物种。这是更好地保持它作为一个样本。此外,也可以让他们在一小群至少有三个或四个鱼驱散任何过激的行为。非常需要大型水族馆保持一小群审查这些鱼。的印尼虎鱼是一个高背鱼具有侧向压缩。体色为白色至黄褐色五宽广,黑色纵带。第一贯穿眼睛,而最后痕迹尾柄。从东南亚标本总是有五个完整的酒吧,从婆罗洲标本六到七条,所有通常穿过身体腹面继续。此外,他们将尝试吃的内容适合评价他们的嘴什么鱼。考虑到印尼虎鱼的咸水种类是一个常见的错误。在它的自然栖息地它生活在淡水中,但它可以在咸水环境生存太温和。

RUSSIAN

Индонезийский тигр рыба растет большой, и это также является активным вид. Это лучше держать его в качестве единого образца. Также можно держать их в небольшой группе, по крайней мере, три или четыре рыб, чтобы рассеять любое агрессивное поведение. Очень большой аквариум нужно держать небольшую группу обзоров этих рыб. Индонезийской Тайгер Рыба является высокой спинкой рыбы с боковым сжатием. Цвет тела белого до желтовато-коричневого цвета с пятью широкими черными вертикальными полосами. Первая проходит через глаз, в то время как последние знаки хвостовом стебле. Образцы из Юго-Восточной Азии неизменно пять полных баров, образцы из Борнео с шести до семи баров, все, как правило, продолжается через брюшную поверхность тела. Также они будут пытаться съесть любую рыбу, которая будет вписываться в Обзоры рта. Учитывая индонезийский тигр рыбы как солоноватые водные виды является распространенной ошибкой. В это естественная среда обитания живет в пресной воде, но она может выжить в условиях солоноватой слишком мягко.

FRENCH

Le poisson indonésien tigre grossit, et il est aussi une espèce active. Il vaut mieux le garder comme un seul spécimen. En outre, il est possible de les garder dans un petit groupe d’au moins trois ou quatre poissons pour disperser un comportement agressif. Très grand aquarium est nécessaire pour garder un petit groupe de ces poissons Commentaires. Le poisson indonésien tigre est un poisson élevé soutenu par une compression latérale. La couleur du corps est blanc à brun jaunâtre avec cinq larges bandes verticales noires. Le premier traverse l’œil, alors que les dernières marques pédoncule caudal. Les échantillons en provenance d’Asie du Sud-Est toujours avec cinq barres pleines, les spécimens de Bornéo avec six à sept bars, tous ont continué généralement à travers la surface ventrale du corps. Ils tenteront également de manger du poisson qui rentre dans Their bouche. Compte tenu du poisson tigre indonésien comme une espèce d’eau saumâtre est une erreur commune. Dans son habitat naturel, il vit dans l’eau douce, mais il peut survivre dans des conditions saumâtres trop légèrement.

DUTCH

Indonesische Tiger Fish groeit groot, en het is ook een actieve species. Het is beter houden als een enkel exemplaar. Ook is het mogelijk om ze in een kleine groep van ten minste drie of vier vissen te houden aan een agressief gedrag te verspreiden. Zeer grote aquarium is nodig om een ​​kleine groep van beoordelingen Deze vissen houden. Indonesisch Tiger Vis is een hoge rugleuning vis met zijdelingse samendrukking. Het lichaam kleur is wit tot geelbruin met vijf brede, zwarte verticale banden. De eerste loopt door het oog, terwijl de laatste sporen de staartwortel. Monsters van Zuidoost-Azië steevast met vijf volle bars, specimens van Borneo met zes tot zeven bars, alle meestal bleef over ventrale oppervlak van het lichaam. Ook zij zullen proberen om alle vissen die past in Reviews hun mond te eten. Rekening houdend met de Indonesische Tiger Fish als een brakwatersoorten is een veel voorkomende fout. In zijn natuurlijke habitat het leeft in zoet water, maar het kan overleven onder omstandigheden Zilte te mild.

GERMAN

Indonesische Tiger Fisch wächst groß, und es ist auch eine aktive Spezies. Es ist besser, es als eine einzige Probe zu halten. Auch ist es möglich, sie in einer kleinen Gruppe von mindestens drei oder vier Fischen zu halten jedes aggressives Verhalten zu zerstreuen. Sehr großes Aquarium benötigt wird, um eine kleine Gruppe von Bewertungen Dieser Fische zu halten. Indonesische Tiger Fisch ist ein hochlehnigen Fisch mit seitlicher Kompression. Die Körperfarbe ist weiß braun bis gelblich mit fünf breiten, schwarzen vertikalen Streifen. Die erste führt durch das Auge, während die letzten Noten der Schwanzpenuncle. Proben aus Südostasien immer mit fünf vollen Bars, Proben von Borneo mit sechs bis sieben Bars, alle in der Regel über ventrale Oberfläche des Körpers fortgesetzt. Auch werden sie versuchen, jeden Fisch zu essen, die in Bewertungen den Mund passen. In Anbetracht der indonesischen Tiger Fisch als Brackwasserarten ist ein häufiger Fehler. In seinem natürlichen Lebensraum in Süßwasser lebt, aber es kann auch leicht unter Bedingungen Brack überleben.

PORTUGUESE

Indonésia Tiger peixe cresce grande, e é também uma espécie ativos. É melhor mantê-lo como um único espécime. Também é possível mantê-las em um pequeno grupo de, pelo menos, três ou quatro peixe para dispersar qualquer comportamento agressivo. Muito grande aquário é necessária para manter um pequeno grupo de Comentários estes peixes. Indonésio tigre peixe é um peixe de alta-suportado com compressão lateral. A cor do corpo é branco a castanho amarelado com cinco bandas verticais largas, preto. A primeira atravessa o olho, enquanto os últimos marcas do pedúnculo caudal. Espécimes do Sudeste Asiático, invariavelmente, com cinco bares cheios, as amostras de Bornéu com seis a sete bares, todos geralmente continuou em toda a superfície ventral do corpo. Também eles vão tentar comer qualquer peixe que se encaixam em Comentários sua boca. Considerando-se o peixe tigre indonésio como uma espécie água salobra é um erro comum. Em seu habitat natural vive em água doce, mas pode sobreviver sob condições Brackish muito suavemente.

Italian

Indonesiana Tiger Pesce cresce di grandi dimensioni, ed è anche una specie attiva. E ‘meglio tenerlo come un unico esemplare. Inoltre è possibile tenerli in un piccolo gruppo di almeno tre o quattro pesci per disperdere qualsiasi comportamento aggressivo. Molto grande acquario è necessario per mantenere un piccolo gruppo di questi pesci recensioni. Indonesiana Tiger pesce è un pesce-schienale alto con compressione laterale. Il colore del corpo è bianco a bruno giallastro con cinque larghe bande verticali nere,. La prima attraversa l’occhio, mentre gli ultimi segni peduncolo caudale. Esemplari provenienti da sud-est asiatico invariabilmente con cinque barre piene, i campioni del Borneo con sei o sette bar, tutti di solito hanno continuato sulla superficie ventrale del corpo. Anche loro cercheranno di mangiare tutti i pesci che si inserisce nella loro bocca recensioni. Considerando il pesce tigre indonesiana come una specie d’acqua salmastra è un errore comune. Nel suo habitat naturale vive in acqua dolce, ma può sopravvivere in condizioni salmastra troppo blandamente.

Advertisement

2 thoughts on “Datnioides / Indonesian Tiger Fish / Indo Datz (Ready Stock)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s